Pantić: Nema sukoba SNS i DS

Pantić: Nema sukoba SNS i DS

Politika -
Krstimir Pantić izrazio nadu da će lider DSS Vojislav Koštunica dati puni doprinos u pravcu postizanja konsenzusa političkih partija po pitanju Kosova i Metohije

KOSOVSKA MITROVICA - Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Krstimir Pantić izjavio je danas da nedavno saopštenje pokrajinskog odbora DSS, neće uticati na odnose dve stranke. "Centrale stranaka u Beogradu nisu reagovale, reč je pojedinačnim istupima funkcionera DSS i suguran sam da se to neće odraziti na saradnju dve stranke ni na lokalnom, ni na republičkom nivou", rekao je Pantcih mitrovičkom Radiju Kontakt plus.

On je dodao da se ne radi ni o kakvom sukoba DSS i SNS te da je morao da reaguje na saopštenje u kojem se navodi da je Vučić navodno spreman na "dalju izdaju srpskih nacionalnih interesa u pokrajini". Pantić je izrazio nadu da će lider DSS Vojislav Koštunica dati puni doprinos u pravcu postizanja konsenzusa političkih partija po pitanju Kosova i Metohije o kojem govori predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Pantić koji je i predsednik opštine Kosovska Mitrovica izjavio je da se zbog spornog saopštenja DSS ne može dovoditi u pitanje aktuelna koalicija DSS i SNS u Mitrovici."Siguran sam da ćemo i u budućnosti sarađivati kao što smo do sada i ovaj, da kažem nesporazum, koji je nastao saopštenjem pokrajinskog odbora DSS neće uticati na našu saradnju", rekao je Pantić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track