MRKONJIĆ ZA KURIR O SERIJI PORODICA: Sloba je maestralan, Mira mnogo kuka, a Slavica je premlada!
Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

Oduševljen

MRKONJIĆ ZA KURIR O SERIJI PORODICA: Sloba je maestralan, Mira mnogo kuka, a Slavica je premlada!

Politika -

Počasni predsednik socijalista Milutin Mrkonjić kaže za Kurir da je oduševljen prvom epizodom serije "Porodica", koja se bavi danima uoči hapšenja Slobodana Miloševića 2001. godine.

Mrkonjić smatra da je Boris Isaković maestralan u ulozi Miloševića, a da je Mira Marković mogla da bude malo hrabrija u filmskoj interpretaciji ovih dramatičnih događaja u vili "Mir".

- Skroz realno je prikazano sve to. Iako sam tada bio u Crnoj Gori i nisam bio neposredni učesnik, po pričama svojih drugova znam da su zaista takvi odnosi bili. Mira nije bila baš takva kukavica, u nekim situacijama je bila čak i hrabrija od mnogih koji su tu bili. Glumac koji glumi Slobu je izvanredan. Ipak, nije bio Milošević takav mrgud, bio je baš vedar tip. Marija je verno prikazana, ali mi Đinđić baš i nije pogođen. Bjelica je crn, pa sam ga jedva prepoznao, Slavica Đukić je možda premlada u seriji, a Bane Ivković je pogođen sto posto - analizirao nam je Mrkonjić seriju koja je sinoć premijerno emitovana na RTS.

Miloševićev ministar kaže i da je zapanjen gledanošću.

- Gledao sam seriju s Anom Bekutom i ona mi je pročitala šerove. Neverovatno je koliko ljudi je gledalo, a to vam samo govori da je Sloba i dalje popularan, što je dobro za izbore - poručuje kroz smeh Mrkonjić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track