VUČIĆ I HADŽIFEJZOVIĆ RAZMENILI DAROVE: Predsednik voditelju poklonio fotografiju, kao zahvalnost za vakcine dobio nešto posebno
Foto: Youtube/ FACE HD TV

intervju za sarajevski face tv

VUČIĆ I HADŽIFEJZOVIĆ RAZMENILI DAROVE: Predsednik voditelju poklonio fotografiju, kao zahvalnost za vakcine dobio nešto posebno

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u večerašnjoj emisiji kod Senada Hadžifejzovića iznenadio je voditelja poklonom, ali ni voditelj nije ostao dužan.

On je srpskom predsedniku uručio poseban dar kao zahvalnost građana Bosne i Hercegovine za vakcine

Vučić je poklonio fotografiju voditelja i urednika informativnog programa RTS Nenada Lj. Stefanovića iz mladih dana.

- Da, ja sam bio najmlađi dopisnik "Borbe" u to vreme. Ovo je fotografija nastala u rudniku. Vidite kako se postaje dobar novinar, mora da se krene iz rudnika - rekao je Hadžifejzović.

Aleksandar Vučić, intervju
foto: Youtube/ FACE HD TV

- Ovo sam našao preko BIE. Šalim se, naravno. Ni Nenad Lj. Stefanović ne zna da ću večeras ovo da vam poklonim, ovo je iznenađenje.

A onda je voditelj uručio poklon Vučiću uz dirljive reči.

- Da vam pokažem kakav je odnos muslimana prema pravoslavcima ili Bošnjaka prema Srbima. Ovo je list hrasta, pretpostavljam pravljen za Božić. Kazandžije muslimani sa sarajevske čaršije su pravili besplatno za pravoslavce. Ovo je muzejski primerak. Ja sam pitao da li je svećnjak ili pepeljara. Gospodine Vučiću, ovo vam poklanjam u ime svih kazandžija i građana Bosne i Hercegovine kao zahvalnost za vakcine - rekao je Hadžifejzović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track