MALI POKLOPIO DUŠANA NIKEZIĆA! "Jeste li napravili neki auto-put? Ne na Mauricijusu, nego u Srbiji!?"
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Reagovanje

MALI POKLOPIO DUŠANA NIKEZIĆA! "Jeste li napravili neki auto-put? Ne na Mauricijusu, nego u Srbiji!?"

Politika -

Ministar finansija Siniša Mali odgovorio je na saopštenje Dušana Nikezića. On je odgovorio je Dušanu Nikezići koji je objavio saopštenje u kojem kritikuje zaduživanje Srbije.

"Dali ste mi uvod da odgovorim na saopštenje Dragana Đilasa i Dušana Nikezića. Jer dok vi pričate o auto putevima, novim projektima, oni tkao izađu sa nekim saopštenjem. Malo pre su izdali saopštenje o zaduženju Srbije.

Moje pitanje za vas gospodine Nikeziću, a koliko ste vi zadužili i uništili Srbiju. Najskuplja ikada obveznica koja je u Srbiji izdata bila je u vaše vreme i Dragana Đilasa. Tako ste 2011. godine izdali obveznicu sa kamatnom stopom od 7,25 odsto.

Da zaboravimo i to, pitanje je da li ste nešto za te novce izgradili? Ima neki autoput? I ne mislim na autoput na Mauricijusu, nego ovde. Ima li nešto što ste uradili, osim što ste napunili svoje i džepove Dragana Đilasa? Pa nema.

Zato nemojte da govorite o politici zaduživanja. Od tih para koje ste vi zadužili Srbiju, mi u septembru treba da vratimo još 700 miliona dolara. Građani Srbije i dalje trpe posledice vaše neodgovorne ekonomske politike."

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track