VULIN: Đilas je tajkun koji živi od nedostatka dokaza
Foto: Zorana Jevtić

saopštenje

VULIN: Đilas je tajkun koji živi od nedostatka dokaza

Politika -

Đilas je tajkun koji živi od nedostatka dokaza, ocenio je danas ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin, reagujući na poslednji Đilasov intervju.

"Kada dokazani siledžija, zlostavljač žena i staraca, priča o mentalnom zdravlju, to je kao da neko ko ima desetine računa u inostranstvu sa 57 miliona evra, priča o teškom radu i poštenju. To je kao da neko ko se obogatio samo i jedino u vreme vlasti, priča o sukobu interesa", rekao je Vulin a prenosi u svom saopštenju PS.

Dodao je da je to kao da neko čiji su saradnici hapšeni i osuđeni za pljačku Beograda, priča o planovima za razvoj Beograda, kao da onaj čija stranka priznaje genocid u Srebrenici priča o odbrani srpskog naroda i kao da onaj ko se javno Vučiću zahvaljivao za pomoć KŠ-u, sada govori da je Vučić diktator, navodi se u saopštenju.

"Sve ovo, može da izgovori samo Đilas, tajkun koji živi od nedostatka dokaza", izjavio je Vulin komentarišući nove napade Dragana Đilasa na predsednika Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track