Najnovije vesti

DIREKTOR POLICIJE KAŽE DA SE PREGLEDAJU SNIMCI DIVLJANJA LIDERA LDP: Čeda uništio vozila MUP, pijan vređao policajce!
Foto: Dado Đilas

tuča

DIREKTOR POLICIJE KAŽE DA SE PREGLEDAJU SNIMCI DIVLJANJA LIDERA LDP: Čeda uništio vozila MUP, pijan vređao policajce!

Politika

U tuči su korišćene stolice, a unutar objekta je nađena cigla 20x20 centimetara, koju je, prema izjavama svedoka, bacio Jovanović

Šta se tačno dogodilo u incidentu u kome je u sredu učestvovao lider LDP Čedomir Jovanović još se ne zna, jer nije bilo moguće da do sada bude završen izveštaj, rekao je juče direktor policije Vladimir Rebić.

- Nedvosmisleno je da je oko 21.35 u sredu Jovanović pozvao 192 i prijavio da ga određena lica prate, onda je neko drugo lice pozvalo 192 i objavilo da je Jovanović razbio izlog u restoranu brze hrane „Pončo“ na Novom Beogradu - rekao je Rebić za TV Prva.

čedomir Jovanović
foto: Dado Đilas

On je dodao da je Jovanović „bio drzak prema policiji“, da je koristio neprimeren rečnik, kao i da je oštetio vozila MUP, udarajući u njih.

- Saslušano je 13 lica i na osnovu tih podataka se vidi da je došlo do verbalnog i fizičkog okršaja - kazao je Rebić.

On nije otkrio imena osoba sa kojima se Jovanović sukobio, a na pitanje - da li su to bili navijači Crvene zvezde Uroš Avramović i Rade Dunjić, Rebić je potvrdio da će Avramović, zasad, biti saslušan u svojstvu svedoka i dodao je da će se još istražiti detalji.

- Uzećemo video-snimke, neke smo već dobili. Do ponedeljka će Trećem tužilaštvu biti dostavljena kompletna dokumentacija, utvrdićemo sve okolnosti incidenta - rekao je Rebić.

On je naveo da je Rade Dunjić bio na licu mesta i da treba utvrditi da li je bio učesnik.

čedomir Jovanović, Pončo, brza hrana, vandalizam
foto: Kurir

- U tuči su korišćene stolice, a unutar objekta je nađena cigla 20x20 cm. Prema izjavi svedoka, bacio ju je Jovanović, ali treba proveriti sve to i videti da li je bilo krivičnog dela - rekao je Rebić.

On je dodao da je Jovanović na testu imao alkohol u krvi.

- Imao je 1,52 promila alkohola, a bio je negativan na narkotike - kazao je direktor policije.

E. K.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja