RAT! Čanak: Vulin potpiruje nacionalističke vatre! Vulin: Čanak radi na žeton, stigla mu uplata iz DPS!
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić

haos

RAT! Čanak: Vulin potpiruje nacionalističke vatre! Vulin: Čanak radi na žeton, stigla mu uplata iz DPS!

Politika -

Liga socijaldemokrata Vojvodine i njen lider Nenad Čanak zatražili su juče da i poslanici Skupštine Srbije usvoje deklaraciju o Srebrenici koja je izglasana u Crnoj Gori, ali su i osudili izjave ministra Vulin o ovoj temi, jer, kako kažu, "potpiruje nacionalističke vatre u celom regionu".

Vulin je u razgovoru za naš list naveo da pomenuto saopštenje nije pisao Čanak, već su mu ga prosledili iz DPS, a da "on radi kao i uvek na žeton"

- Stigla uplata a sa njom i saopštenje. Ne raspiruju mržnju Krivokapić i Đukanović zato što optužuju Srbe za genocid, već to radim ja zato što im ne dam da lažu i da prođu bez odgovora - naveo je ministar.

Predrag Vuletić, generalni sekretar Pokreta socijalista, bio je još oštriji.

- Nenadu Čanku, najvećem autošovinisti, propalom političaru koji hrče po rijalitijima i pijan ili drogiran mlati ljude po kafanama i vozi motorne sanke po užem centru Novog Sada, užasno smeta patriota kakav je Aleksandar Vulin. Vulin ima hrabrosti da javno kaže da oni koji tvrde da je Srbija genocidna nisu dobrodošli u našu zemlju, dok je Čanku izuzetno žao što laž da su Srbi počinili genocid u Srebrenici nije prošla. Čanak je kao čovek jedna nula, i baš zato je i na izborima dobio nulu od građana Srbije - poručio je Vuletić.

Kurir.rs

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3664161/canak-smrsao-iz-inata-u-usijanju-otkrio-da-je-izgubio-cak-35kg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja