ALBANCI I DALJE PRETE SMRĆU GRENELU: Zbog čestitke srpskom narodu za Vidovdan američkom diplomati šalju slike NOŽEVA I SEKIRA
Foto: Profimedia

kim

ALBANCI I DALJE PRETE SMRĆU GRENELU: Zbog čestitke srpskom narodu za Vidovdan američkom diplomati šalju slike NOŽEVA I SEKIRA

Politika -

Nekadašnji izaslanik Donalda Trampa za dijalog BVeograda i Prištine Ričard Grenel i dalje dobija preteće poruke preko društvenih mreža od osoba albanskog porekla.

Grenel je u utorak preko Instagrama dobio pretnju od jednog Albanca da će biti obezglavljen i da će ga eliminisati čim dođe u Albaniju uz opasku da Albanci ne zaboravljaju kad nešto obećaju.

Diplomata je međutim danas obavestio svoje pratioce o novim pretnjama koje je dobio od jednog Albanca koji mu je napisao da Albanci nisu zadovoljni sa njim i uz to mu poslao ikone noževa i sekire i razne druge poruke.

Grenel nije naveo zbog čega je dobio preteće poruke, ali je u ponedeljak srpskom narodu čestitao Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika, što je izazvalo burne reakcije javnosti, ali i pojedinih prištinskih političara poput Vljore Čitaku i Bedžeta Pacolija koji su tvrdili da to nije bila srpska već balkanska vojska koja se borila protiv Osmanlija.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track