KUĆNIM LJUBIMCIMA DOZVOLJEN ULAZAK U POŠTE! Miša Vacić među prvima pozdravio tu odluku
Foto: Printscreen

problem rešen

KUĆNIM LJUBIMCIMA DOZVOLJEN ULAZAK U POŠTE! Miša Vacić među prvima pozdravio tu odluku

Politika -

Pokret Levijatan nedavno je uputio zahtev Pošti Srbije za rešavanje problema ostavljanja kućnih ljubimaca ispred objekata Pošte Srbije, a taj probem je rešen.

"Nakon više decenija ostavljanja i mučenja naših ljubimaca po svim vremenskim prilikama i neprilikama ispred objekata Pošte Srbije i pokušaja da se ovaj problem reši za šta nije bilo sluha godinama unazad, uputili smo zahtev sadašnjem direktoru Đorđevicu da pomogne da se to pitanje reši u korist naših četvoronožnih prijatelja i članova porodice. Direktor Pošte shvatio je potrebe i ekspresno reagovao te rezultat vidite na posteru dole", saopštio je Levijatan.

"Svečano vas obaveštavamo da svaki objekat Pošte postaje pet-frendli i da naši sitniji kućni ljubimci neće više biti izloženi ekstremno visokim ili niskim temperaturama, kao ni strahu da će ih neko nepoznat silom odneti dok čekaju svog čoveka da završi obaveze", navodi se u poruci.

Miša Vacić
foto: Filip Plavčić

Prvi od političara koji je javno je pohvalio Poštu Srbije i direktora Zorana Đorđevića je predsednik Srpske Desnice Miša Vacić, i sam ljubitelj kućnih ljubimaca.

"Iako sam opozicija pozdravljam ovu odluku Zorana Đorđevića da omogući ulazak kućnih ljubimaca u filijale Pošta Srbije. Elitni vitezovi, u vreme kada je Srbija bila carevina, mogli su da uz svoje verne pse “silvane” idu po dvoru. Kao što se zalažemo za odbranu našeg naroda, Srpska desnica se zalaže za zaštitu naših kućnih ljubimaca i zato podržavamo ovu odluku koja će zaustaviti dalje mučenje ljubimaca koji su do sada morali da ostanu, po kiši, snegu i suncu, vezani ispred Pošta Srbije dok čekaju svoje vlasnike", rekao je Vacić.

Prvi pas koji je ušao u Poštu bila je Nera.

Kurir.rs/Pravda/Nacionalist

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track