PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO: Jedva čekam da primim 3. dozu! Bolest neće nikoga da preskoči
Foto: Printscreen/Pink Tv

vakcina nikome nije naškodila

PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO: Jedva čekam da primim 3. dozu! Bolest neće nikoga da preskoči

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas, prilikom posete Brusu, i o mogućim novim epidemiološkim merama, vakcinaciji, kao i o samoj trećoj dozi vakcine.

- Ne znam, nisam epidemiolog, ne bavim se time. Nisam siguran koliko su ljudi na sve spremni, ali oni će razmišljati o tome, pa da vidimo to sve - rekao je Vučić povodom uvođenja novih mera.

Govoreći o vakcinama, on je rekao da bolest neće nikoga da preskoči, i da apeluje na ljude da se vakcinišu.

- Jedva čekam da primim treću dozu. Kao što vidite još sam živ, vakcina nikome nije naškodila. Molim ljude da se ponašaju odgovorno prema drugima - istakao je predsednik.

Kako je dodao, vakcina nikome nije naškodila, ali je mnogima naškodilo to što nisu primili vakcinu. Kaže i da će se bolnice zgraditi, lekova ima, ali nekada to nije dovoljno.

Sa vakcinama bolnice i lekovi mogu da pomognu. To ima smisla - rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik je danas obišao Prokuplje, Blace i Brus. U Prokuplju je obišao radove na rekonstrukciji Gimnazije i Srednje medicenske škole, a potom u Blacu najavio otvaranje novog pogona fabrike "Jumko" za dva meseca.

Vučić je potom u Brusu posetio Dečije odmaralište, najavio je njegovu rekonstrukciju, a posetio je i kompaniju za preradu voća i povrća Voni-M, kao i destileriju "AS Group" d.o.o.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track