ANA BRNABIĆ OBJASNILA OPSESIJU HRVATA PREDSEDNIKOM SRBIJE! Oni nikako da se dogovore da li je Vučić peder ili švaler! VIDEO
Foto: Printscreen/PINK

kompleksi

ANA BRNABIĆ OBJASNILA OPSESIJU HRVATA PREDSEDNIKOM SRBIJE! Oni nikako da se dogovore da li je Vučić peder ili švaler! VIDEO

Politika -

Hrvatska javnost i političari nikako da sa naslovnih strana skinu vesti o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću! Sada su upali i u sopstvenu zamku, pa nikako da se dogovore sami sa sobom da li je Vučić peder ili švaler! Opsednutost je tolika da je istovremeno smešna, tužna i zastrašujuća, poručuje Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije!

Pored brojnih aktuelnih tema, premijerka je komentarisala i problem koji Hrvatska ima sa predsednikom Vučićem, pa u svojim medijima redovno razvlače predsednika Srbije, a iz opsesije su počeli i da izvlače nepostojeće priče od pre 30 godina.

- Neverovatno koliko se opsesivno bave Vučićem, zbog neke neuzvraćene ljubavi od pre 30 godina. To je smešno i užasno tužno i zastrašujuće. Nije dovoljno što su mu ubili dedu, pradedu, stričeve, to što su ustaše ubile veći deo njegove porodice. To nije njima dovoljan razlog, nego su našli neku neuzvraćenu ljubav - rekla je premijerka u emisii Hit tvit.

POGLEDAJTE

Ana Brnabić
foto: Printscreen/PINK

Podsetimo, novinar Darko Hudelist je na HRT rekao da je Vučić pre 30 godina "imao devojku Hrvaticu", a da ta veza nije funkcionisala zato što je on Srbin, a da zbog toga "Vučić vuče frustracije".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track