ZLATKO LUTOVAC PRISTUPIO SRPSKOJ NAPREDNOJ STRANCI: Želim da se aktivno uključim u bitku za očuvanje vitalnih nacionalnih interesa
Foto: Printscreen TV Pink

politički aktivista

ZLATKO LUTOVAC PRISTUPIO SRPSKOJ NAPREDNOJ STRANCI: Želim da se aktivno uključim u bitku za očuvanje vitalnih nacionalnih interesa

Politika -

Zlatko Lutovac, politički aktivista, pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, da bi, kako je istakao dao doprinos u borbi za očuvanje nezavisne politike.

- U ovom turbulentnom vremenu punom izazova za srpsku državu, danas sam se učlanio elektronskim putem u Srpsku naprednu stranku, kako bi dao skroman doprinos u borbi za očuvanje nezavisne politike u interesu srpskog naroda i građana Srbije. Namera mi je da svu energiju koju imam stavim u funkciju Srpske napredne stranke, kako ne bi dozvolili povratak Srbije u prošlost, već istrajali na putu stabilnosti i prosperiteta. Prepoznajući trenutak u kom je predsednik Aleksandar Vučić izložen konstantnim pritiscima i napadima, želim da se aktivno uključim u bitku za očuvanje vitalnih nacionalnih interesa i državotvorne politike - saopštio je Lutovac.

Kako ističe, siguran je da će zajedničkim radom pobeđivati neradnike, a većom ljubavlju prema Srbiji političke protivnike.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track