Vulin na severu Kosova

KiM

Vulin na severu Kosova

Politika -
Vulin će u Kosovskoj Mitrovici popodne razgovarati s političkim predstavnicima Srba sa severa Pokrajine

BEOGRAD - Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin danas je stigao u Pokrajinu čiju posetu je započeo obilaskom opštine Leposavić.

Vulin će, kako je najavljeno, u Kosovskoj Mitrovici popodne razgovarati s političkim predstavnicima Srba sa severa Pokrajine.

Sastanku koji počinje u 14.30 u Kancelariji za Kosovo i Metohiju prisustvovaće predsednici optština, Skupština opština i narodni poslanici kao i načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga. Načelnik tog okruga Radenko Nedeljković reako je agenciji Beta da ne zna teme razgovora sa Vulinom, te da očekuje da ih direktor saopšti na početku sastanka. Direktor kancelarije će u Leposaviću, u Centru za kulturu "Sava Dečanac", u 13 sati prisustvovati otvaranju izložbe eksponata etnografskog Muzeja iz Prištine.

Današnja poseta je druga Vulinova zvanična poseta Kosovu i Metohiji od kako je imenovan za šefa vladine Kancelarije. Sredinom avgusta boravio je u Štrpcu, Prizrenu, Velikoj Hoči i Orahovcu. Danasnja poseta je bila planirana za četvrtak, ali je iz tehničkih razloga odložena za danas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track