03:48

Susret predsednika Srbije i Novaka Đokovića

andrićev venac

VELIKO HVALA, DRAGI NOVAČE! Predsednik mu poručio: Hvala što volite našu Srbiju i što ste uvek uz naš narod (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Veliko hvala, dragi Novače, što pokazujete poštovanje prema svojoj Srbiji i što ste uvek uz naš narod.

PREDSEDNIK ZATEČEN! OVO NIKAD NISAM VIDEO Vučić otkrio detalj iz susreta s Novakom! Mnogi su dolazili ali se ovo dosad nije desilo

Hvala @djokernole što volite našu Srbiju!, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom ličnom Instagramu posle posete najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića Andrićevom vencu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas teniseru Novaku Đokoviću što je uvek "časno, hrabro, na najlepši i najbolji način predstavljao svoju zemlju i što će to uvek činiti" i najavio da će država dati "još veći doprinos" razvoju tenisa.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

"Spremni smo da pomognemo da organizujete što više turnira u našoj zemlji, imamo više finansijskih mogućnosti nego ranije. Pa da za deset, dvadeset godina, nećemo imati Đokovića, ali da imamo neke nove klince da se bore za naš grb, trobojku", rekao je Vučić, prilikom prijema Đokovića u zgradi Predsedništva.

On je rekao da nikad nije video, a u Predsedništvu su bili najveći državnici, toliko novinara, "u tri, četiri reda", kao sad kad je tu Đoković, što ukazuje koliki značaj ima za gradjane Srbije.

"Svi koji su ovde zaposleni - sekretarice, knjigovodje, kuvari, svi su izašli da vide Novaka. Nikad se ženski deo nije tako doterao. Naravno, došao je neko poseban, veći i važniji od nas običnih ljudi", rekao je Vučić.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track