01:50

Modna dizajnerka Suzana Perić ocenila modni stil predsednika Srbije!

stručno oko Suzane Perić

VUČIĆU OVAJ STIL NAJBOLJE PRISTAJE! Poznata srpska dizajnerka do DETALJA komentarisala način odevanja predsednika Srbije

Politika -

Vlada Republike Srbije dosta je uradila u aktuelnom mandatu. Kako je tom mandatu došao sam kraj, vreme je da se sumiraju rezultati. Pored toga što smo napredovali u ekonomiji, tehnologiji i industriji, beleži se napredak i u modnom stilu. O tome je u jutarnjem programu pričala Suzana Perić.

- Vidi se ogroman pomak u odevanju političara u Srbiji. Ne samo odevanje, nego celokupan dres kod. I muškarci i žene izgledaju podjednako sjajno - rekla je za Kurir modna dizajnerka Suzana Perić za Kurir televiziju.

moda
foto: Kurir televizija

Perovićeva kaže da je posebno oduševljena stilom Aleksandra Vučića i ističe da ima odličan.

- Kada bih od muškaraca birala, moram stvarno da pohvalim, ne zato što je predsednik, nego jeste, stil Aleksandra Vučića. Posebno mu je odličan stil u opuštenom izdanju, dakle, rolke i kaputu, taj neki omekšan izgled. Ima dovoljno modnih detalja, ali odeća nikada nije u prvom planu. Moj dragi kolega je u to uključen - rekla je Suzana Perić.

Vucic, helikopter, Aleksandar Vucic, kolekcija
foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

- Sa druge strane i Siniša Mali je obučen onako kako treba da bude obučen. Dovoljno modno, prilagođeni krojevi i trendovi, ali opet modno onako kako treba da bude - rekla je modna dizajnerka Perić Suzana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track