OVAJ SRPSKI POLITIČAR ČEKA DETE SA 36 GODINA MLAĐOM Vesni je ovo prvo a on već ima velikog sina, pogledajte slike na FB! (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen/Vesna Marković

PLJUŠTE ČESTITKE

OVAJ SRPSKI POLITIČAR ČEKA DETE SA 36 GODINA MLAĐOM Vesni je ovo prvo a on već ima velikog sina, pogledajte slike na FB! (FOTO)

Politika -

Ljubavni plam održavaju tako što jedno drugom persiraju i govore Vi... Vesna je imala teško detinjstvo bez majke koju je pronašla tek kao devojka. Dete je iz krajinske izbegličke kolone koja je ka Srbiji bežala na traktorima

BEOGRAD - Vesna Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Skupštine Srbije Predraga Markovića, podelila je najlepše vesti da sa srpskim političarom čeka svoje prvo dete.

LJUBAV JE ONO KAD TI ČUPKAM BRADU: Ovako se vole Vesna i Peđa! U njenu čast otvorio piće koje ima godina koliko i ONA

Njoj će ovo biti prvo dete, dok Predrag iz prethodnog braka ima sina.

Pokazala je i trudnički stomak a sliku objavila na svom Fejsbuku gde su odmah počele da stižu čestitike i reči podrške.

Predrag (67) i Vesna (31) u braku su od 2015. godine, a u javnosti se često pojavljuju zajedno na pozorišnim predstavama i modnim revijama. Ljubavni plam održavaju tako što jedno drugom persiraju i govore "Vi".

Markovićeva supruga je po struci novinarka, a jednom prilikom je za medije izjavila da joj je političar najveća podrška u životu. Vesna je imala teško detinjstvo bez majke koju je pronašla tek kao devojka. Dete je iz krajinske izbegličke kolone koja je ka Srbiji bežala na traktorima.

- Predrag je moj životni saputnik, moja najveća podrška u životnim olujama - rekla je Vesna jednom prilikom.

Predrag Marković rođen je 1955. godine u Čepuru pored Paraćina gde je završio osnovnu i srednju školu a 2004. godine je preuzeo dužnost predsednika Skupštine, a 2011. u rekonstruisanoj vladi Mirka Cvetkovića određen je za ministra kulture.

Član je krunskog saveta princa Aleksandra Karađorđevića i počasni član Urbanog književnog kruga iz Kanade.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track