00:29

SIN MUAMERA ZUKORLIĆA TVRDI: Otac mi je otrovan, imamo dokaze iz 2 laboratorije

priložio i svu dokumentaciju sa nalazima i analizama

MUFTIJIN SIN USAME PODNEO KRIVIČNU ZA SMRT OCA: Evo šta u njoj piše! Neću otkriti čime, ali mogao je biti otrovan na ova 2 načina

Politika -

NOVI PAZAR - Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić podneo je Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv N.N. lica, zajedno sa laboratorijskim izveštajima koji, kako je ranije rekao, pokazuju da njegov otac Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću, saznaje radio Sto plus.

OVO JE USAME, ZUKORLIĆEV SIN: Liči na oca a ovo mu je majka, prva supruga pokojnog muftije, evo šta znači njegovo ime (FOTO)

Iz te partije su odgovorili da nisu i da neće objavljivati kakva vrsta uzorka je poslata na analiziranje, kako ne bi ugrozili istražni postupak.

"Do daljeg nećemo obznanjivati detalje o laboratorijama u kojima je rađeno istraživanje koje je pokrenula interno porodica, iz bojazni da ne ugrozimo istražni postupak. Kada bude vreme, javnosti će biti poznati i ti detalji", odgovorili su iz SPP.

Usame Zukorlić je u nedelju rekao da analize dve inostrane laboratorije pokazuju da njegov otac, osnivač te partije, Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću.

"Prva laboratorija utvrdila je da postoji visoka verovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima. Druga je zaključila da je, na osnovu uzorka koji su dobili, osoba bila otrovana hranom", kazao je Zukorlić.

Bivši sandžački muftija i lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra, u 51. godini.

Kao razlog smrti tada je navođen srčani udar.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track