MUFTIJIN MAČAK NE ODLAZI S GROBLJA, VERNO ČUVA SVOGA GOSPODARA Tuguje, pogledajte sliku koju je objavio Zukorlićev sin Usame FOTO
Foto: Instagram Printscreen

potresna scena

MUFTIJIN MAČAK NE ODLAZI S GROBLJA, VERNO ČUVA SVOGA GOSPODARA Tuguje, pogledajte sliku koju je objavio Zukorlićev sin Usame FOTO

Politika -

BEOGRAD/NOVI PAZAR - Sa velikanom vremena. U haremu historije. Sa rahmetli babom. Vođom, napisao je jutros na Instagramu Usame, sin i naslednik političkih ideja pokojnog muftije i narodnog poslanika u Skupštini Srbije Muamera Zukorlića.

OVO JE USAME, ZUKORLIĆEV SIN: Liči na oca a ovo mu je majka, prva supruga pokojnog muftije, evo šta znači njegovo ime (FOTO)

Podsetimo, telo pokojnog Zukorlića ekshumirano je prošle nedelje na osnovu laboratorijskih nalaza i sumnji njegovog sina Usamea da mu otac nije umro prirodnom smrću nego da je otrovan.

Sin Usame je na Instagramu pokazao i mesto gde je posle ekshumacije sahranjen njegov otac sa, kako je rekao, ostalim velikanima u haremu pazarske Altun Alem džamije.

MUFTIJIN MAČAK NEUTEŠAN: Doneli ga kući s groblja, samo leži i tuguje za pokojnim gospodarom, glasa ne daje (VIDEO)

- Zahvaljujem se Islamskoj zajednici u Srbiji na čelu sa muftijom Mevludom Dudićem na inicijativi i saglasnosti da se velikan našeg vremena ukopa zajedno sa ostalim velikanima u Haremu Altun Alem džamije - poručio je Usame na svom Instagram profilu.

Mnogi su ovih dana posle ekshumacije i ponovne sahrane na mrežama odali počast i iskazali poštovanje pokojnom Zukorliću a mnogi su se pitali i gde je maleni žuti mačak koji se nije odvajao od muftijinog mezara.

Priča o mačku ganula je mnoga srca jer muftijin ljubimac ni posle smrti nije hteo da se odvoji od svog gospodara nego je i po snegu i po kiši ležao pored njegovog groba gde se potom i razboleo.

Usame je pre otprilike nedelju dana, nešto pre date dozvole za ekshumaciju, posetio očev grob u rodnom selu ali mnogima je tada promakao detalj na fotografiji - žuti mačak koji verno čuva grob svoga gospodara...

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track