PREDSEDNIK U NERESNICI Hvala na velikom danu, za 6 meseci krenula proizvodnja! Uradićemo put do Tumana, Petrovca i bolnicu
Foto: Printscreen/Pink TV

Tačno u podne otvoren novi pogon u selu kod kučeva

PREDSEDNIK U NERESNICI Hvala na velikom danu, za 6 meseci krenula proizvodnja! Uradićemo put do Tumana, Petrovca i bolnicu

Politika -

* Brojni građani dočekali predsednika Srbije, čak i sa neobičnim poklonima, a tražio se i selfi više. Američki ambasador Hil prisutne pozdravio na srpskom!

* Imaćemo para za nova ulaganja, povećanje plata i penzija, poručio predsednik

BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić prisustvuje danas ceremoniji zvaničnog otvaranja punionice gazirane vode Rosa Homolje u Neresnici u opštini Kučevo.

Događaju prisustvuju ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil i ministarka privrede Anđelka Atanasković, kao i vrh kompanije Koka-Kola koji je stavio naglasak na ponos kad je reč o novom pogonu i novom brendu - gaziranoj vodi Rosa Homolje iz netaknute prirode ovog kraja koja će biti plasirana ne samo u Srbiji nego i u regionu.

1 / 7 Foto: Printscreen/Pink TV

HIT-DOČEK ZA PREDSEDNIKA SRBIJE U NERESNICI KOD KUČEVA: Gospođe ga naslikale pa mu ponele i sliku u znak dobrodošlice! (FOTO)

Obraćanje predsednika: Hvala na ovom velikom danu!

- Hvala na velikom danu, za samo 6 meseci krenula je proizvodnja i već imaju skoro 60 zaposlenih... Videli ste Mariju, majka joj je Rumunka, vratila se posle fakulteta u svoj rodni kraj, da ovde radi - rekao je predsednik Srbije naglasivši da dolazak jedne tako velike kompanije poput Koka-Kole u ovaj kraj Srbije garantuje ne samo stabilno poslovanje nego i profit.

Dodao je i da je Koka-Kola sponzor Olimpijskog komiteta ali i Sportskih igara mladih u koje ulaže veliki novac.

Vučić je naglasio i da mu nije jasno kad ga pitaju kako je srećan kad se otvara samo 60 radnih mesta...

- To je 60 ljudi, 60 novih porodica gde će to biti prva, druga ili treća plata posebno u kraju kao Homolje odakle nema kuće iz koje neko nije otišao u inostranstvo za boljim životom.. Nadam se da će se iz pepela podići i homoljska ptica feniks - rekao je predsednik izrazivši nadu da će ovo podstaći povratak u ove krajeve.

Imaćemo para za nova ulaganja, povećanje plata i penzija

Predsednik je nagladio i da će biti novca ne samo za nove investicije i nova ulaganja nego i za povećanje plata i penzija.

Aleksandar Vučić, Neresnica, Kučevo
foto: Printscreen/Pink TV

Ambasador Hil sve pozdravio na srpskom!

- Drago mi je što sam ovde s vama, to je veliki dan - rekao je sa osmehom američki predsednik u Srbiji Kristofer Hil koji je potom prešao na engleski rekavši da mu je tako lakše. Dodavši da je profesionalni diplomata, rekao je i da nema boljeg predstavnika SAD u svetu od Koka-Kole za koju zna ceo svet.

Aleksandar Vučić, Neresnica, Kučevo
foto: Printscreen/Pink TV

On je naglasio i da je Amerika ali i svaki Amerikanac ponosan na Koka-Kolu ali i da je ponosan na ovaj novi pogon i na novi brend koji će se baš odavde iz Srbije izvoziti u svet.

Aleksandar Vučić, Neresnica, Kučevo
foto: Printscreen/Pink TV

Obraćanje predsednika Srbije meštanima Neresnice

- Veliko vam hvala na dočeku i dobrodošlici, dolaziću više, dolaziću češće! Uradićemo put do Tumana i put Kučevo - Petrovac, ali i bolnicu... Vidim veliki potencijal za razvoj turizma u ovom kraju ali treba nam još jedan veliki investitor - dodao je predsednik u obraćanju brojnim okupljenim građanima koji su mu priredili veliki doček.

- Hvala vam što ste uvek verovali u ozbiljnost i odgovornost države, baš onoliko koliko sam ja verovao u vašu ljubav prema Srbiji. Verujem da zajednički možemo da napravimo mnogo i da počnemo da vraćamo ljude ovde. Borićemo se za mir, stabilnost, veće plate i penzije. Veliko vam hvala na dobrodošlici i dočeku, dodao je predsednik.

Aleksandar Vučić, Neresnica, Kučevo
foto: Printscreen/Pink TV

Predsednik je okupljenim građanima poručio i da mu je drago što su verovali u Srbiju.

Aleksandar Vučić, Neresnica, Kučevo
foto: Printscreen/Pink TV

Predsednik je posle kratkog obraćanja nastavio posetu obilaskom novootvorenog pogona gazirane vode Rosa gde mu je objašnjeno kako fabrika funkcioniše, kao i da je reč o vodi koja nije ničim hemijski tretirana već zdrava i prirodna i da sadrži trećinu dnevne potrebe za kalcijumom.

Marija, jel dobra voda!

Predsednik je nakratko porazgovarao i sa Marijom koja se po završenom fakultetu vratila iz Beograda u rodni kraj i zaposlila u laboratoriji novog pogona pa ju je predsednik sa osmehom upitao kakva je stvarno voda, jel dobra, bez obzira da li su tu poslodavci. Ona je rekla da jeste i da svi oni odatle tu vodu i piju.

Aleksandar Vučić, Neresnica, voda, pogon, punionica, Kučevo, Marija
foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

Obilazak pogona

1 / 7 Foto: Printscreen/Pink TV

Domaćini su naglasili da je najviše novca uloženo u laboratoriju za proveru kvaliteta, te da su ponosni na novi pogon i 50 novozaposlenih u velikoj korporaciji koja posluje pod okriljem svetski poznate kompanije Koka-kola koja je nedavno proslavila 136. rođendan.

1 / 8 Foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track