ŽELITE NOVI POSAO? Dođite na LINK2job, najveći sajam zapošljavanja u zemlji – 13. maja u hotelu „Metropol Palace”
Foto: Promo

ŽELITE NOVI POSAO? Dođite na LINK2job, najveći sajam zapošljavanja u zemlji – 13. maja u hotelu „Metropol Palace”

Edukacija -

Nezaposleni ste ili nezadovoljni aktuelnim poslom? Želite promenu u svojoj karijeri? Onda je najveći sajam zapošljavanja u zemlji – LINK2job događaj koji obavezno treba da posetite. Sajam će se održati 13. maja, u hotelu „Metropol Palace”, od 10 do 18 časova.

Ulaz će biti potpuno besplatan, a jedino što treba da uradite je da popunite ONLINE PRIJAVU i na taj način rezervišete svoje mesto.

U ponudi će biti više od 350 radnih mesta u domaćim i internacionalnim kompanijama

Ovogodišnji prolećni LINK2job sajam zapošljavanja predstavlja dinamičan događaj koji vam otvara mnoštvo mogućnosti. Na njemu je učešće najavilo 35 kompanija, kako domaćih tako i internacionalnih, a u ponudi će biti preko 350 radnih mesta, koja čekaju možda baš na vas.

LINK2job sajam zapošljavanja organizuje Centar za razvoj karijere kompanije LINKgroup, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje. Mnoge velike i uspešne kompanije učestvovaće na LINK2job sajmu zapošljavanja: Galenika, Mona Plaza (Mona Hotel Management), Silver Bell Group, SKS365, OZ Tragač, ali i obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy, Savremena gimnazija, Savremena osnovna škola, kao i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta.

Već sada možete iskoristiti mogućnost i ostaviti svoj CV u bazi kojoj će sve kompanije – učesnice sajma imati pristup radi potrage za stručnjacima koji su im potrebni. Možda traže baš vas!

IT Academy
foto: Promo

Za lakše napredovanje u karijeri: Poklon-kursevi za usavršavanje engleskog jezika, korišćenje računara i interneta i upotrebu Microsoft Office alata

Brojni zanimljivi i korisni sadržaji koje ćete dobiti na sajmu izdvajaju ovu manifestaciju kao prvu i jedinu ovakvog tipa na našim prostorima.

Pored velike šanse da baš na Sajmu zapošljavanja pronađe posao, svako ko 13. maja dođe u hotel „Metropol Palace” dobiće na poklon potpuno besplatan online kurs engleskog jezika ili jedan od modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PowerPoint, korišćenje računara, korišćenje interneta).

Prijavite se na sajtu LINK2job sajma i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju i kurs je vaš, potpuno besplatno! Kurseve koje dobijate završavate online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili s posla.

Vredna predavanja i razgovori sa HR menadžerima, izrada profesionalnih fotografija za CV i još mnogo toga

Pored kurseva, na sajmu vas čekaju i brojne besplatne pogodnosti, pomoću kojih ćete unaprediti svoju radnu biografiju – CV i naučiti kako da se predstavite poslodavcima u najboljem svetlu.

IT Academy
foto: Promo

Imaćete mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite.

Centar za razvoj karijere pomoći će vam da steknete dodatne veštine, koje su nekada i presudne kod poslodavaca kada biraju idealnog kandidata za svoju kompaniju. Cilj Centra je da promoviše celoživotno učenje i daje podršku u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Namestite podsetnik, 13. maj će biti prekretnica u vašoj karijeri!

Krajnje je vreme da se vaša karijera pokrene u dobrom smeru. Dođite na najveći sajam zapošljavanja LINK2job i nađite posao koji će vas činiti zadovoljnim. Uspostavite prave kontakte i predstavite se kompanijama do kojih ne biste mogli doći na drugi način.

Rezervišite besplatno svoje mesto na vreme i 13. maja, od 10 do 18 časova, posetite hotel „Metropol Palace”. Neka to bude prekretnica u vašoj karijeri.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track