ŠTA SE KRIJE IZA NAJAVE OPTUŽNICE PROTIV VUČIĆA? Dobrosavljević: Koriste bezbednosnu krizu u Evropi da Srbiji zagorčaju život!
Foto: Zorana Jevtić

SKANDALOZNO!

ŠTA SE KRIJE IZA NAJAVE OPTUŽNICE PROTIV VUČIĆA? Dobrosavljević: Koriste bezbednosnu krizu u Evropi da Srbiji zagorčaju život!

Politika -

Veliku buru u susednoj Hrvatskoj izazavala je odluka Tužilaštva za ratne zločine da podigne optužnicu protiv četiri visokopozicionirana oficira Hrvatske vojske za zločine počinjene 1995. na petrovačkoj cesti.

Republika Hrvatska od Srbije traži da stavi van snage zakon po kojem su optužili četiri hrvatska pilota.

Peđa Grbin, predsednik Socijaldemokratske partije Hrvatske kaže kako se Srbija ponaša kao regionalni policajac, dok je potpredsednik Mosta Nikola Grmoja predložio je da Hrvatska podigne optužnicu protiv predsednika Srbije kao kontrameru.

Peđa Grbin
foto: Youtube/HRT

Istoričar i politički analitičar Vladimir Dobrosavljević izjavio je u Jutarnjem programu Kurir televizije da je jasno da je u pitanju velika igra u kojoj se koristi bezbednosna kriza u Evropi.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Šta je sve Dobrosavljević rekao o pretnji podizanjem optužnice protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pogledajte u videu:

01:47

SKANDALOZNO, U HRVATSKOJ PRETE PODIZANJEM OPTUŽNICE PROTIV VUČIĆA! Dobrosavljević: Koriste bezbednosnu krizu u Evropi!

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:26

U ANTISRPSKOM ORKESTRU KURTI MOŽE BITI PRVA VIOLINA, ALI NE I DIRIGENT Karan i Odalović o zahtevu da Kfor postane stalna baza NATO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track