ŽESTOK FAJT! ODVRATAN SI, BAHAT I GLUP, SI*ICE MALENA! Srbljanović zalepila Jeremićevog saradnika koji ju je vulgarno vređao
Foto: Ana Paunković, BETA/Amir Hamzagić

LETELO PERJE

ŽESTOK FAJT! ODVRATAN SI, BAHAT I GLUP, SI*ICE MALENA! Srbljanović zalepila Jeremićevog saradnika koji ju je vulgarno vređao

Politika -

Potpredsednik Narodne stranke Stefan Jovanović uputio je prostačke uvrede dramskoj spisateljici Biljani Srbljanović, nazvajući je prostakušom, ali je vulgarne poruke na Tviteru završio citatom Velimira Ilića "Da si malo bolja...", što jasno aludira na poznatu epizodu lidera Nove Srbije koji je za novinarku Olju Bećković rekao "Da je bolja dao bi joj da mi po*uši, al' ne, ružna je mnogo bre". Na to je podsetila i Srbljanovićeva i zalepila ga etiketom da je "sisica malena".

bs
foto: Printscreen

- Blago tebi kad ti je Velja Ilić izvor mudrih misli. Btw, cela rečenica glasi "Da si bolja pa da te je*em" i upućena je Olji Bećković, slobodno joj sam to reci idući put kad vas zove u emisiju da vas propagira - poručila mu je Srbljanovićeva, na šta je dobila odgovor Jovanovića:

BS
foto: Printscreen

- Ne glasi tako prostakušo. Glasi malo drugačije, ali se završava tačno tako ... "ali mnogo si ružna".

Biljana Srbljanović nije odustala:

- Je l' umeš da čitaš? Piše ti gore i još je podvučeno, da se ne pogubiš u primarnoj literaturi. Sisice malena... Ali tačno je, nije trebalo da komentarišem tvoje telo, nisi ti kriv za što je takvo. Nego si mi odvratan što si bahat i glup, na to je trebalo da se koncentrišem.

Funkcioner NS joj je odgovorio:

- Opsednuta si mojim telom, prostakušo. Nego, ti više nisi sposobna da se koncentrišeš. Nekad si lepo pisala, cenio sam to, ali si vremenom postala prostakuša. Nemaš nikakve argumente, samo si frustrirana. Jbg.

Ovoj svađi prethodila je Jovanovićeva objava sa Gazimestana: "Samo je Kosovska bitka - bitka, sve ostalo su tuče. Samo je Kosovo polje - polje, sve ostalo su poljane. Dok je Srba, biće Vidovdana i Gazimestana" i komentar Biljane Srbljanović na fotografiju i poruku:

bs
foto: Printscreen

- Bitka je i da nagura sisice u polo majicu.

Burna rasprava završila se Jovanovićevim potezom da blokira Srbljanovićevu na Tviteru, ali je ona nastavila da plete i po njemu i po stranci Vuka Jeremića.

- Narodna stranka ima tradiciju uvođenja muških genitalija u različitim aktivnostima u politički diskurs, prvo je Nikola Jovanović za koleginicu rekao da je "Ku*ac na biciklu", zatim je Stefan Jovanović citirao reči V. Ilića da bi Olji Bećković "Dao da mu popuši, ali je ružna, e". Prvi je iz stranke najuren. Drugi čeka svoj red. Žvaće bulja gaće na Gazimestanu - napisala je između ostalog Biljana Srbljanović.

bs
foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track