01:18

UŽIVO SA SEVERA KOSOVA! OSVANULI BILBORDI U 4 OPŠTINE- Ovo je ZSO

kurir televizija na licu mesta!

UŽIVO SA SEVERA KOSOVA! JUTROS OSVANULI BILBORDI U 4 OPŠTINE - "Ovo je ZSO" (VIDEO)

Politika -

Novinar Kurira Zoran Šaponjić uključio se uživo u Jutarnji program Kurir televizije gde je otkrio da je sever Kosova i dalje blokiran i da su u četiri opštine osvanuli bilbordi.

Na bilbordima stoji "Dobro došli u Zajednicu srpskih opština" i postavljeni su u Severnoj Mitrovici i na putu od Severne Mitrovice ka Zvečanu.

- Sever Kosova je i jutros blokiran i tu nema promena u odnosu na situaciju od noćas. Barikade su postavljene u Rudaru, blokiran je put koji vodi ka Jarinju, druga blokada je u Brnjaku i njom je blokiran put koji vodi do administrativnog prelaza i blokiran je put između Severne Mitrovice i Leposavića. Ono što je na severu Kosova jutros novo jesu bilbordi, na njima piše "Dobro došli u Zajednicu srpskih opština". Ti bilbordi postavljeni su na putu od Severne Mitrovice za Zvečanu i u Severnoj Mitrovici. Barikade i dalje stoje, čekamo da vidimo tokom dana kako će se situacija sa barikadama razrešiti - rekao je Šaponjić u svom video uključenju u Jutarnji program Kurir televizije.

Kosovo
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:57

SNEŽANA PAUNOVIĆ U SPECIJALU KURIR TV Novi parlament već u utorak raspravlja o ovoj temi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track