VUČIĆ: Odluka o mandataru u utorak, ali je pitanje da li će za to biti vremena jer je sva pažnja fokusirana isključivo na KiM
Foto: Kurir Televizija

obraćanje

VUČIĆ: Odluka o mandataru u utorak, ali je pitanje da li će za to biti vremena jer je sva pažnja fokusirana isključivo na KiM

Politika -

Predsednik Srbe Aleksandar Vučić rekao je danas tokom obraćanja javnosti nakon povratka iz Brisela da će odluka o mandataru za sastav nove Vlade Srbije biti doneta u utorak.

Vučić je rekao da bi to trebalo da bude odlučeno na Predsedništvu SNS.

- Pitanje je da li će za to biti vremena jer je trenutno sva pažnja fokusirana isključivo na pitanje Kosmeta. Nije važno da li će to biti objavljeno sad u utorak ili za nedelju dana - rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da još nije doneta odluka o otkazivanju Prajda.

- Najlakše nam je pričati o glupostima i to najbolje znamo u kafani da radimo. Tako se poteže to pitanje Prajda, a ne priča se o struji, nafti i kako ćemo na zimu pošto od 1. novembra za nas nema ruskog gasa jer smo pod sankcijama. Odvratni su mi i jedni i drugi jer samo gledaju sebe - naglasio je Vučić.

Vučić je otkrio da su našle obaveštajne službe došle do podataka da je na KiM početkom avgusta došlo nekoliko Čečena i Čerkeza sa namerom da ubiju lidere Srba.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track