PONOSAN SAM NA NOVO LICE BEOGRADA! Aleksandar Vučić pokazao Erdoganu srpsku prestonicu sa Kule! FOTO
Foto: Printscreen instagram buducnostsrbije

PONOSAN SAM NA NOVO LICE BEOGRADA! Aleksandar Vučić pokazao Erdoganu srpsku prestonicu sa Kule! FOTO

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je domaćin predsedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu koji je u utorak došao u dvodnevnu posetu Srbiji.

Vučić je ugostio danas na ručku u zgradi Predsedništva turskog kolegu Redžepa Tajipa Erdogana i članove turske delegacije koji su u poseti Srbiji.

- Posle izuzetno uspešnog radnog dela dana, predah sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i prijateljima iz delegacije Republike Turske, uz ručak pripremljen sa mnogo pažnje u Predsedništvu Srbije - napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Uz post su objavljene i fotografije sa zajedničkog ručka. Dvojica predsednika održala su zvaničan sastanak ranije danas u Palati Srbija. Predsednik je turskom kolegi pokazao i novo lice naše prestonice sa Kule Beograd.

Aleksandar Vučić, Tajip Erdogan
foto: Printscreen instagram buducnostsrbije

- Ponosan na novo lice našeg glavnog grada, pokazao sam prijatelju Erdoganu Kulu Beograd sa kojeg se vidi naša prelepa prestonica.

Iskoristio sam priliku da još jednom zahvalim vrednim radnicima i graditeljima iz turskih kompanija na savršeno obavljenom poslu - piše na zvaničnom nalogu predsednika.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track