Đilas, Pajtić, Stefanović pa Tadić napustili sednicu

GO sutra, zatvoren za javnost

Đilas, Pajtić, Stefanović pa Tadić napustili sednicu

Politika -
Stefanović je po izlasku sa sednice rekao novinarima ispred sedišta stranke u Krunskoj ulici da će uskoro biti izdato saopštenje

BEOGRAD - Sednicu užeg Predsedništva Demokratske stranke nešto pre 18 časova napustili su zamenik predsednika Dragan Đilas, potpredsednik stranke Bojan Pajtić i sekretar predsedništva Borko Stefanović, a nekoliko minuta kasnije i lider stranke Boris Tadić.

Stefanović je po izlasku sa sednice rekao novinarima ispred sedišta stranke u Krunskoj ulici da će uskoro biti izdato saopštenje i da će se mnogo toga o dešavanjima u DS razjasniti sutra na sednici Glavnog odbora. "Neki potezi do sada nisu bili potrebni, a sutrašnji GO će pokazati, kako mi se čini, pravo lice DS i spremnost stranke da ide u skladu sa svojim vremenom", rekao je Stefanović.

Tadić nije želeo da daje izjave, već je samo kratko rekao da će sve reći "u dnevniku" (gost u nacionalnom dnevniku na Pink televiziji. Sedište stranke nešto kasnije napustili su i ostali učesnici sednice Predsedništva - predsednik Političkog saveta Dragoljub Mićunović, kao i potpredsednici Dušan Petrović, Dragan Šutanovac, sekretar i bivši šef Tadićevog kabineta Miodrag Rakić. Ranije danas potpredsednica DS Jelena Trivan saopštila je da je podnela ostavku na tu funkciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track