PREDSEDNIK SRBIJE U DEVIĆIMA: Drobnjak, imaš li ti para za put, da ne tražiš od Siniše! Ovo niko nema a piše i A. Vučić (FOTO)
Foto: Printscreen, Kurir

poseta ivanjičkom kraju u moravičkom okrugu

PREDSEDNIK SRBIJE U DEVIĆIMA: Drobnjak, imaš li ti para za put, da ne tražiš od Siniše! Ovo niko nema a piše i A. Vučić (FOTO)

Politika -

Svečano otvaranje puta do Pridvorice i još 20 kilometara novog lokalnog puta koji je predsednik obećao meštanima ivanjičkog kraja

DEVIĆI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas rekonstruisani lokalni put Pridvorica - Devići.

Posle Raškog, predsednik se uputio u Moravički okrug gde je prvo razgovarao sa građanima čiji su predstavnici iz lokalne vlasti tražili od predsednika izgradnju još novih puteva.

1 / 41 Foto: Kurir

- Drobnjak, imaš li ti para za taj put, da ne tražiš od Siniše (Malog)!, upitao je Vučić prvog čoveka Srbija puta na šta je on rekao da para ima i da neće morati da ih traži iz kase ministra finansija.

- Meni je praznik kad sam sa narodom... - rekao je predsednik reagovavši na reči meštana da je zbog otvaranja ovog puta njima ovaj dan kao crveno slovo. Pohvalili su se i velikim brojem đaka u svom kraju pa predsedniku poklonili monografiju o đacima na Goliji.

Ovo niko nema da se ovako greje na zimu a piše i A. Vučić!

Najviše aplauza pobrala je gospođa koja je predsedniku isplela vuneni prsluk sa srpskim grbom na kome piše i A. Vučić. Ona je predsedniku predala poklon i za ministre u vladi - svima po vunene čarape!

1 / 5 Foto: Kurir

Put će biti izgrađen i do kuće Bogdanovića, domaćina kojima ima devetoro dece.

Predsednik je obećao još 20 km lokalnog puta koji meštanima, kako su rekli, znači život.

1 / 30 Foto: Kurir

Meštani su insistirali i na novim trafoima zbog bolje struje kao i novim dalekovodima da posebno zimi ne bi ostajali u mraku, što je u ovom kraju već bio problem.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track