LEPA MUFTINICA ELMA PREŠLA SA DECOM U BEOGRAD PA OBJAVILA SLIKU: Kad uspomene zabole, setila se srećnih dana u rodnom Pazaru FOTO
Foto: Instagram Printscreen

instagram objava pomoćnice ministra prosvete

LEPA MUFTINICA ELMA PREŠLA SA DECOM U BEOGRAD PA OBJAVILA SLIKU: Kad uspomene zabole, setila se srećnih dana u rodnom Pazaru FOTO

Politika -

BEOGRAD - Muftinica Elma Elfić koja je sa četvoro dece prešla u Beograd zbog nameštenja u Ministarstvu prosvete podsetila se srećnih dana u rodnom Novom Pazaru i ljubavi s pokojnim mužem, narodnim poslanikom i muftijom Muamerom Zukorlićem, kom je bila druga supruga po šerijatu.

Podsetimo, Vlada Srbije početkom septembra postavila je predsednicu Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru Elmu Elfić za pomoćnicu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića, što je tad objavljeno i u Službenom glasniku.

U braku s muftijom, Elma je izrodila četvoro dece, dva sina i dve ćerke.

- Kad uspomene zabole... - napisala je na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa pokojnim suprugom koju su njeni poštovaoci i pratioci prokomentarisali rečima da ih je "bilo milina gledati zajedno", te da se na slici vidi kako "vode divan razgovor očima".

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track