ĆERKA MUFTINICE ELME NADMAŠILA MAJKU PO LEPOTI: Ponosno joj objavila slike pa otkrila šta joj je pokojni otac Zukorlić obećao FOTO
Foto: Instagram Printscreen

instagram

ĆERKA MUFTINICE ELME NADMAŠILA MAJKU PO LEPOTI: Ponosno joj objavila slike pa otkrila šta joj je pokojni otac Zukorlić obećao FOTO

Politika -

BEOGRAD/NOVI PAZAR - Mlada Mina, ćerka pokojnog muftije Muamera Zukorlića i njegove druge supruge Elme Elfić, izrasla je u pravu lepoticu, a majka joj je uoči male mature čestitala svršetak osnovne škole na Instagramu.

Tom prilikom ona je pratiocima otkrila detalj iz porodičnog života i napisala šta je pokojni muftija jednom prilikom obećao starijoj ćerki, a ona preuzela u amanet da to i ispuni.

ZNATE DRUGU I TREĆU A OVO JE PRVA, UMEJA JEDINA NOSI PREZIME ZUKORLIĆ Rodila mu Usamea, evo nje i muftije kad su bili mladi FOTO

Njenu objavu prenosimo u celosti...

U jednom momentu Mininog odrastanja i sazrijevanja, kupilli smo joj lanac sa tri laste raširenih krila. Laste su simbolizirale muftiju, nju i mene.

OGLASILA SE DRUGA ZUKORLIĆEVA SUPRUGA POSLE ŠOK OTKRIĆA KURIRA: Evo šta je Elma Elfić rekla o TREĆOJ MUFTIJINOJ ŽENI!

Na večeri koja je bila organizirana samo za nas troje otac joj je uručio lanac i okačio joj ga oko vrata rekavši joj da kroz život mora biti hrabra, odlučna i dostojanstvena, i da se mora boriti za put koji će izabrati u vidu slobodnog leta laste na lancu, a da ćemo mi, kao roditelji, uvijek biti tu kao podrška.

Nažalost, naše jato, Božjom voljom, ostalo je bez jedne laste. Danas, na dan njene male mature, majka joj čvrsto obećava, uz Božju pomoć, da njen let i njene visine niko i ništa neće narušiti, kao što joj je to i otac obećao.

Lasto naša, leti raširenih krila, a majčino srce i naše gnijezdo, Amirovo, Ahmedovo, Ajšino i mamimo, te čeka kad god se umoriš. Uvijek i zauvijek.??

Podsetimo, muftija je sa Elmom izrodio četvoro dece - dve ćerke i dva sina.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track