POSLE MUFTINICE ELME, OGLASIO SE I SIN USAME Obaveštavam javnost da su stigli prvi nalazi, sačekaćemo i rezultate iz Nemačke i BiH
Foto: Instagram Printscreen

stigli prvi rezultati obdukcije

POSLE MUFTINICE ELME, OGLASIO SE I SIN USAME Obaveštavam javnost da su stigli prvi nalazi, sačekaćemo i rezultate iz Nemačke i BiH

Politika -

BEOGRAD/NOVI PAZAR - Obaveštavam javnost da su stigli prvi nalazi o uzroku smrti rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića, rađene na institutima za Sudsku medicinu u Nišu i Beogradu.

Porodica će sačekati još rezultate iz Nemačke i Bosne i Hercegovine, pre nego se obrati javnosti, napisao je mladi Zukorlić na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Zukorlić je javnosti saopštio i sledeće:

Kao porodica smo dobili rezultate obdukcije koji su rađeni na institutima sudske medicine u Nišu i Novom Sadu. S obzirom da još nisu pristigli rezultati sa sudskih medicina u Sarajevu u Bosni i Hercegovini i Hamburgu u Nemačkoj, kao porodica ćemo sa defitivnim zaključcima sačekati.

Ono što su obducenti sve tri države defitivno utvrdili jeste da nije bilo srčanog udara, niti pucanja aorte kako su prvobitno smatrali doktori koji su lečili rahmetli muftiju. Želja nam je, zaista, da se defitivno utvrdi da je rahmetli akademik muftija Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću, kako i stoji u srbijanskom izveštaju. To bi bilo veliko rasterećenje pre svega za porodicu, a na koncu i za narod. Međutim, da ne bi bilo iznenađenja, da sačekamo konačne rezultate svih istraživanja.

Kurir.rs/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track