MINISTARKA SE OPROSTILA OD FUNKCIJE U VLADI: Oglasila se na društvenim mrežama, neočekivan potez (FOTO)
Foto: Ana Paunković

zahvalila se na podršci

MINISTARKA SE OPROSTILA OD FUNKCIJE U VLADI: Oglasila se na društvenim mrežama, neočekivan potez (FOTO)

Politika -

Tatjana Matić, dosadašnja ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, resora koji će u novoj vladi biti podeljen, potvrdila je, između redova, pisanje Kurira da neće biti deo novog kabineta u Nemanjinoj 11.

Ona se na Instagramu zahvalila svima na podršci i poželela sreću svima koji će nastaviti posao u resoru koji je vodila.

- Od srca sam zahvalna svima koji su nas podržali u radu, razumeli naša stremljenja, svima koji vide i osećaju vrednost dostignuća i rezultata koje smo ostvarili. Hvala dragim kolegama koji su neumorno radili u svojim poljima da Srbija neprestano ide ka maksimalnim rezultatima. Hvala građankama i građanima RS na strpljenju, poverenju i saradnji. Nije uvek bilo lako, ali zajedno smo uspeli! Hvala i mojoj porodici i prijateljima na beskrajnoj ljubavi i razumevanju. Rezultati koje smo ostvarili čvrst su temelj koji smo položili za još veće uspehe - napisala je ona na Instagramu uz brojne fotografije nastale tokom radnih zaduženjai dodala:

1 / 14 Foto: Kurir televizija

- Mogućnost da služim narodu i državi Republike Srbije jedna je od najvećih privilegija u mom profesionalnom životu na kojoj ću biti zahvalna uvek. Svima koji nastavljaju da rade na važnim pitanjima u oblastima trgovine, turizma i telekomunikacija želim mudrost, sreću i marljivost za postizanje još boljih rezultata i još većih uspeha kojima će nas voditi u budućnost!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track