REPUBLIKA SRPSKA U SRBIJI UVEK IMA NA KOGA DA SE OSLONI: Snažna poruka Vučića posle sastanka sa Dodikom i Cvijanović (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

razgovarali o svim važnim projektima

REPUBLIKA SRPSKA U SRBIJI UVEK IMA NA KOGA DA SE OSLONI: Snažna poruka Vučića posle sastanka sa Dodikom i Cvijanović (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa novim predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović, posle čega je na svom Instagram nalogu objavio snimak sa važnom porukom.

Vučić je istakao da su razgovarali o svim važnim projektima i da je dogovoreno da se još ove nedelje formira tim koji će činiti predstavnici Republike Srpek i Srbije.

"Konkretizovali smo ideju o izgradnju memorijalnog kompleksa u Donjoj Gradini. Spremni smo da uložimo desetine miliona evra, jer smatramo to jednom od najvažnijih stvari koje treba uraditi na teritoriji Republike Srpske. Dogovor je da Srbija u projektu učestvuje sa 80 odsto finansijskh sredstava", rekao je Vučić.

Dodao je da je bilo reči i o infrastrukturnim projektima, podsećajući da Srbija u značajnoj meri finansira projekat izgradne autoputa Rača-Bijeljina.

"Republika Srpska u Srbiji će uvek imati nekoga na koga mogu da se oslone, imaju poverenje, i ko će, koliko može, uvek pomoći na svaki mogući način", podvukao je Vučić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track