Najnovije vesti

DRASKA KRADLJIVICA UHVAĆENA NA DELU: Kamere snimile kako devojka džepari na Zelenom vencu! VIDEO
Foto: Printscreen Facebook

osvanuo snimak

DRASKA KRADLJIVICA UHVAĆENA NA DELU: Kamere snimile kako devojka džepari na Zelenom vencu! VIDEO

Beograd
17:01h

Gotovo svakodnevno se javljaju žrtve koje su na prometnim mestima u prestonici opljačkane, sa nadom da će barem uspeti da pronađu svoju dokumentaciju ili sa upozorenjem da se drugi prolaznici pripaze sumnjivih lica.

Tako se na društvenim mrežama pojavio snimak sa sigurnosnih kamera na Zelenom vencu u Beogradu na kome je zabeležen pokušaj krađe.

Na Instagram stranici serbialive_beograd_rezerva je uz video snimak stajao opis: "Evo ceo snimak sa Zelenog Venca kako devojke pokusavaju da ukradu novac iz torbe".

Pokušaj džeparenja na Zelenom vencu
00:10

Pokušaj džeparenja na Zelenom vencu

Kao što se može videti na snimku, devojka je pokušala s leđa da izvuče novčanik iz torbe prolaznice koja je srećom primetila da se nešto dešava iza nje, te se osvrnula i videla devojku koja se istog momenta okrenula.

Ovog puta je kradljivci propao plan, ali vrlo su česti slučajevi da na isti način budu pokradeni građani, a da pritom i ne primete odmah da su bili žrtve.

Tako je je jedan muškarac usred crkve gurnuo ruku u dečja kolica i počinio jezivo krivično delo - ni manje, ni više nego pred ikonama, usred verskog objekta!

Kurir.rs/Espreso

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja