PUNA PODRŠKA SRPSKE LISTE PREDSEDNIKU SRBIJE: Vučić je na najbolji način razotkrio LICEMERNI ODNOS EU prema narodu na KiM
Foto: printscreen

reagovanje

PUNA PODRŠKA SRPSKE LISTE PREDSEDNIKU SRBIJE: Vučić je na najbolji način razotkrio LICEMERNI ODNOS EU prema narodu na KiM

Politika -

Srpska lista pruža punu podršku i podržava svaku izgovorenu reč predsednika Aleksandra Vučića koji je na najbolji način razotkrio licemerni odnos međunarodne zajednice prema našem narodu na Kosovu i Metohiji i prema državi Srbiji, stoji u saopštenju Srpske liste povodom reagovanja predsednika Aleksandra Vučića na imenovanje Nenada Rašića za ministra za zajednice i i sramno saopštenje EU povodom toga.

"Oni isti kojima su puna usta vladavine prava i poštovanja zakona danas su pokazali najveći mogući stepen licemerja i nespremnosti da stvari nazovu pravim imenom, samo zato što diktator i ekstremista Aljbin Kurti krši prava srpskog naroda.

Svojim ćutanjem evropski lideri nastavljaju praksu odobravanja etničkog progona srpskog naroda, a od danas su direktni saučesnici u nastojanju Aljbina Kurtija da obespravi i protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta.

Srpski narod pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za istinu, pravdu i bolji život građana Srbije. U toj borbi predsedniče imate punu podršku Srba sa Kosova i Metohije, jer odavde nema nazad!" stoji u saopštenju Srpske liste.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track