U NAREDNA 2 DANA GLASAJTE ZA VAŠEG FAVORITA: Predsednik objavio retrospektivu najboljih fotografija sa konkursa, OVO SU NAGRADE
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA

U NAREDNA 2 DANA GLASAJTE ZA VAŠEG FAVORITA: Predsednik objavio retrospektivu najboljih fotografija sa konkursa, OVO SU NAGRADE

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu napravio je retrospektivu svih nedeljnih pobedničkih fotografija konkursa "Naša najlepša Srbija".

"Danas sabiramo utiske sa dosadašnjeg putovanja po našoj najlepšoj Srbiji i biramo pobednika! Podsećamo vas na svih 29 stanica ovogodišnje zajedničke avanture i dajemo vam priliku da, u naredna dva dana, glasate za vašeg favorita, tako što ćete svoje sviđanje dati odabranoj fotografiji objavljenoj u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", na Instagram profilu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Autori svih objavljenih fotografija pozvani su da prisustvuju izložbi svojih radova i svečanom prijemu, kada će im predsednik Vučić uručiti poklone, a pobednik, koji osvoji najviše sviđanja, primiće i glavnu nagradu- iPhone 14 Pro Max i Apple iPad.

Radujemo se da vas upoznamo i da od sledeće godine nastavimo, kuda god nas povedete po našoj najlepšoj Srbiji", objavljeno je na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja