OVAKO JE ĐINĐIĆEVO LUKAVSTVO UBEDILO GLUMCA DA POSTANE MINISTAR! Ono što mu je rekao ga SASVIM ŠOKIRALO (VIDEO)
Foto: Kurir televizija, Profimedia

KURIR TV

OVAKO JE ĐINĐIĆEVO LUKAVSTVO UBEDILO GLUMCA DA POSTANE MINISTAR! Ono što mu je rekao ga SASVIM ŠOKIRALO (VIDEO)

Politika -

U emisiji Crveni karton, glumac Branislav Lečić ispričao je zanimljivu anegdotu kako je postao ministar i kakvu je tu ulogu odigrao Zoran Đinđić.

- Neobično je to kako sam postao ministar. Bio sam sa Zoranom Đinđićem u kolima, a išli smo u zonu koja razdvaja Albance i Srbe na Kosovu i Metohiji. Tad me je pitao da li hoću da budem ministar. Bio sam u potpunom šoku - započeo je Lečić.

Crveni karton
foto: Kurir Televizija

- Ja pitam čega ministar, on mi kaže kulture. Nije mi padalo napamet da se bavim time. Rekao sam da ne mogu bez glume i da ne znam da radim ministarski posao. On je ćutao pet minuta i onda rekao, pa fino, ti si glumac, umeš lepo da pričaš, nastupao si zajedno sa nama političarima, svaki govor ti je bio različit, a mi smo se ponavljali. Ali kad treba da zasučeš rukave i da uradiš nešto za svoje kolege onda ništa - rekao je Lečić i dodao da je Zoran Đinđić bio veoma lukav:

- Bio je lukav, znao je da će me gristi savest što se ne hvatam u kolo. Naučio sam šta je trebalo, uspeo sam da izvučem ministarstvo iz rupa i da nađemo novu zgradu, kao ida dovedemo mlade ljude. Taman smo to postavili i bili smo nadomak toga da uradimo nešto ozbiljno. Onda se desilo ubistvo i tu je sve stalo.

02:01

OVAKO JE ĐINĐIĆEVO LUKAVSTVO UBEDILO GLUMCA DA POSTANE MINISTAR! Lečić: Bili smo nadomak cilja, ali ubistvo je SVE ZAUSTAVILO

- Dogovor je bio da ostanemo dva mandata i da se u drugom oseti poboljšanje u svakom segmentu, da se kultura decentralizuje i da ne bude sve u Beogradu - istakao je Lečić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track