NEDELJA SA PREDSEDNIKOM Vučić: Znaćemo da iz sebe izvučemo najbolje i da dokažemo koliko volimo jedinu domovinu koju imamo!
Foto: Printscreen Instagram/ buducnostsrbijeav

nedleja sa predsednikom

NEDELJA SA PREDSEDNIKOM Vučić: Znaćemo da iz sebe izvučemo najbolje i da dokažemo koliko volimo jedinu domovinu koju imamo!

Politika -

BEOGRAD - I ove nedelje smo imali prilike da vidimo koliko je naš narod vredan i marljiv, a koliko je naša Srbija lepa. Potvrdili smo da možemo da radimo i gradimo i u teškim vremenima, zbog bolje budućnosti za sve naše građane, ali i za buduće generacije, za koje se nadam da će, možda i bolje od nas, nastaviti da vole, čuvaju i jačaju svoju otadžbinu, objavio je jutros na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije Aleksandar Vučić, predsednik države.

On je u osvrtu na nedelju za nama poručio sledeće:

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen Instagram/ buducnostsrbijeav

- U danima koji dolaze nastavićemo da hrabro postavljamo najveće ciljeve pred sebe i pred svoju zemlju jer samo tako možemo da ostvarimo svoje snove. Uveren sam da ćemo na tom putu umeti da sačuvamo mir, nacionalne interese i da dalje i još više razvijamo Srbiju. Znaćemo da iz sebe izvučemo najbolje i da dokažemo koliko volimo jedinu domovinu koju imamo! Živela naša Srbija! - napisao je predsednik Srbije na Instagramu, zaključio je on.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track