GOSTOVANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA PRATILI MILIONI: TV Hepi ostvarila istorijsku gledanost
Foto: Printscreen Happy TV

govorio o svim aktuelnim temama

GOSTOVANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA PRATILI MILIONI: TV Hepi ostvarila istorijsku gledanost

Politika -

Tokom sinoćnjeg gostovanja predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u emisiji "Ćirilica" na televiziji Hepi ostvarena je istorijska gledanost.

Emisija "Ćirilica" je od 21.11 sati, kada je počela, pa do 22 sata imala 20 odsto šera, dok je u drugom delu emisija dostigla čak 24 odsto šera i zabeležila istorijsku gledanost.

Happy, rejting, gledanost
foto: Printscreen

Podsetimo, predsednik je sinoć govorio o svim aktuelnim temama u Srbiji i merama koje će biti preduzete u narednom periodu.

Predsednik je u drugom delu emisiji, koji je i bio najgledaniji, govorio o aktuelnoj Vladi i mogućim izborima, kao i o ostavci ministra Ružića i zahtevima opizicije za smenom Gašića.

Istakao je i da se bori da Srbiju podigne iz nokdauna. Govoreći o tome na šta je najponosniji, rekao je:

"Jedanput je jedan bivši predsednik rekao da nije ponosan što je bio predsednik Srbije. Ne zaslužuje ga Srbija. A niko od nas ne zaslužuje ovako lepu zemlju i divne ljude. Ja sam ponosan što su mi oni već 11 godina najveći saveznici, i beskrajno sam im zahvalan. A moje je da se borim i da se i iz ovog nokdauna Srbija podigne, i bilo na poene ili tehničkom nokautom pobedimo. Da nastavimo da radimo. Ljudi su ranije merili samo donacije, a nama to više nije potrebno, mi smo napravili takav sistem, sve sami možemo da uradimo".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja