PREMIJERKA BRNABIĆ: Svaki dan nova laž, zar je moguće da je opozicija ovoliko očajna i bezidejna
Foto: Printscreen/Pink

PREMIJERKA BRNABIĆ: Svaki dan nova laž, zar je moguće da je opozicija ovoliko očajna i bezidejna

Politika -

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na najaktuelnije u nizu laži pojedinih članova opozicije.

Naime, premijerka se osvrnula na objavu advokata Čedomira Stojkovića koji navodi da, kako kaže "pojedini tvrde" da predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira da u vlasništvo Narodnoj Republici Kini da srpske rudnike.

Takođe, ovaj advokat u objavi navodi da postoje, kako kaže, "tvrdnje upućenih" koje glase da predsednik Srbije to radi umesto navodnog vraćanja duga Narodnoj Republici Kini od preko milijardu evra dospelog potraživanja.

Predsednica Vlade nije krila svoj šok zbog ovih tvrdnji, te je navela da ne zna da li je "gluplje ovo ili to da Aleksandar Vučić nije bio u OŠ "Vladislav Ribnikar" nakon tragedije.

"Vo imja oca! Ne znam, zaista, šta bih drugo rekla.... Ne znam da li je (danas) gluplje ovo ili to da Aleksandar Vučić nije bio u Ribnikaru nego smo fotošopirali sliku.... A svaki dan - nova laž... Zar je moguće da je opozicija ovoliko očajna i bezidejna? Dosta, ljudi, uozbiljite se", navodi se u objavi premijerke Brnabić.

Podsetimo, Kurir je danas objavio fotografiju u kojoj se vidi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru nakon masakra u kojem je dečak ubica usmrtio devet vršnjaka i čuvara škole. Fotografiju smo objavili kao ključnu informaciju koja je dala odgovor na pitanje koje se pojavilo u javnosti – da li je Vučić bio u školi.

Međutim, umesto da fotografija koju smo objavili otkloni nedoumice, desilo se suprotno. Pokrenuta je hajka, ovoga puta i na Kurir, uz brojne optužbe na društvenim mrežama i portalu Nova S da je fotografija koju smo objavili fotomontaža, uz citiranje komentara različitih “stručnjaka” sa Tvitera koji su dokazivali da je slika lažna.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track