MINISTAR DAČIĆ DOČEKAO JAKOVA MILATOVIĆA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA": Predsednik Crne Gore stigao u dvodnevnu posetu Srbiji VIDEO
Foto: Printscreen/Video Plus

MINISTAR DAČIĆ DOČEKAO JAKOVA MILATOVIĆA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA": Predsednik Crne Gore stigao u dvodnevnu posetu Srbiji VIDEO

Politika -

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić dočekao je danas na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" predsednika Crne Gore, Jakova Milatovića, koji prvi put dolazi u zvaničnu posetu našoj zemlji.

Milatović će u Beogradu boraviti danas i sutra.

00:34

Zvanična poseta predsednika Crne Gore Srbiji, srdačan doček na aerodromu

"Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, koji će boraviti u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji. Radujem se susretu koji će dodatno učvrstiti tradicionalno prijateljske odnose i saradnju naših zemalja", napisao je Dačić na Instagramu uz fotografiju dočeka Milatovića.

Ambasada Crne Gore će večeras, u čast predsednika Milatovića, prirediti svečani prijem u Crnogorskoj kući u Beogradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se sutra u 10 sati sastati sa Milatovićem, kome potom sledi susret i sa predsednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Jakov Milatović, doček Jakova Milatovića
foto: Printscreen/Video Plus

Predviđeno je da predsednik Crne Gore u okviru posete položi venac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cveće ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track