"NEĆEMO DA STAVLJAMO SO NA NEIZLEČIVU RANU RODITELJA!" Narodni poslanik Grgur: Tražio sam ukidanje anketnog odbora, to je sramota!
Foto: Kurir TV, Nemanja Nikolić, Beta Amir Hamzagic

kurir tv

"NEĆEMO DA STAVLJAMO SO NA NEIZLEČIVU RANU RODITELJA!" Narodni poslanik Grgur: Tražio sam ukidanje anketnog odbora, to je sramota!

Politika -

Anketni odbor koji se bavi utvrđivanjem činjenica i okolnosti koje su dovele do dva masovna ubistva u Srbiji početkom maja formiran je 18. jula u Skupštini Srbije.

Za predsednicu odbora izabrana je šefica poslaničke grupe "Ujedinjeni", sada promenjenog naziva "Pravac Evropo", Marinika Tepić. Anketni odbor ima 30 dana za rad. Jedan od članova Anketnog odbora je Uglješa Grgur, narodni poslanik, koji je i naš današnji gost.

puls
foto: Kurir televizija

- Juče je bila druga sednica anketnog odbora na kojoj je predsedavala Marinika Tepić. Ja kao poslanik ispred "Naše Drine" na listi Ivica Dačić moram da kažem da mi nismo podržali Mariniku Tepić za predsednicu odbora iz razloga što nije dovoljno stručan kandidat za takav odbor. Juče se raspravljalo na anketnom odboru. Ja sam se posle sat i 15 minuta, jer nisam mogao više da slušam javio za reč i tražio da se taj odbor ukine - rekao je Grgur.

01:52

NEĆEMO DA STAVLJAMO SO NA NEIZLEČIVU RANU RODITELJA! Narodni poslanik Grgur: Tražio sam ukidanje anketnog odbora, to je sramota!

Kao razlog navodi zloupotrebu tragedija koje su u maju zadesile Srbiju u svrhe političkog marketinga:

Anketni odbor je ispao takav da partije reklamiraju sebe na jednoj velikoj tragediji. Mi sa liste Ivica Dačić kad smo glasali za formiranje tog odbora nismo znali za situaciju da su se rodtielji ubijene dece pobunili protiv formiranja tog odbora. Želimo da podržimo te roditelje i da im ne stavljamo so na neizlečivu ranu. Ponavljam, taj odbor služi za reklamu političkim partijama što je po meni sramota.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:39

UGLJEŠA GRGUR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track