PREDSEDNIK SRBIJE U REPUBLICI SRPSKOJ: Vučić i Dodik sutra na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u "Oluji"
Foto: screenshot Pink tv

Komemoracija

PREDSEDNIK SRBIJE U REPUBLICI SRPSKOJ: Vučić i Dodik sutra na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u "Oluji"

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra u poseti Republici Srpskoj. Tokom dvodnevne posete, predsednik Vučić će prisustvovati Savetu za saradnju Srbije i Republike Srpske, kao i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja", saopšteno je iz Kabineta predsednika.

Planom posete predviđeno je da predsednik Vučić danas u 17 sati obiđe novoizgrađeni vrtić u Srpcu, dok je za sutra predviđen zajednički sastanak predsednika Vučića, predsednika RS i srpskog člana Predsedništva BiH Željke Cvijanović.

00:39

PREDSEDNIK SRBIJE U REPUBLICI SRPSKOJ: Vučić i Dodik sutra na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u Oluji

Nakon toga će Aleksandar Vučić i Milorad Dodik dati izjave za medije, a u 17.15 sati dvojica predsednika će položiti vence na spomen-obeležje na Petrovačkoj cesti.

Centralno obeležavanja Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja" biće sutra u 19 sati u Prijedoru, saopšteno je iz Kabineta predsednika Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track