LOŠ POTEZ ALEKSIĆA, ALI SREĆAN MU PUT! Sanda Rašković Ivić za Kurir o cepanju Narodne stranke
Foto: Dragana Udovičić

poruka

LOŠ POTEZ ALEKSIĆA, ALI SREĆAN MU PUT! Sanda Rašković Ivić za Kurir o cepanju Narodne stranke

Politika -

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić kaže za Kurir da nije iznenađena današnjom odlukom Miroslava Aleksića da napusti ovu stranku, ali jeste iznenađena brzinom kojom je on došao na korak od nove političke organizacije.

- Do maja nisam znala da se nešto sprema, a onda je sve krenulo da se tiho kuva i sigurna sam da je neko sa strane odigrao ulogu u svemu. Neću da ulazim u to ko je i kako ovome doprineo. Stvar je gotova. Sigurno je da se ovim DNK Narodne stranke neće promeniti. Mi ćemo ostati demokratska i nacionalna partija, a očigledno je neko sa strane kumovao da se pokuša promeniti naša organizacija nauštrb ovog nacionalnog. Pretpostavljam da će tako u novoj stranci nastaviti Aleksić i oni koji su s njim. Mislim da je ovaj današnji potez velika greška, jer opozicija, ako namerava nesto da menja, mora da nalazi tačke spajanja. Uvek sam pre za fuziju nego za fisiju. Ali dobro, ako su oni tako odlučili, srećan im put - poručila je naša sagovornica.

Miroslav Aleksić, Vuk Jeremić
foto: ATA Images

Ranije danas deo nezadovoljnih u NS, predvođenih Aleksićem, saopštili su odluku o izlasku iz partije i osnivanju nove političke organizacije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track