PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO DAN SRPSKOG JEDINSTVA: Moramo da slavimo svoju trobojku! Pred nama su velike ekonomske pobede (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO DAN SRPSKOG JEDINSTVA: Moramo da slavimo svoju trobojku! Pred nama su velike ekonomske pobede (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima na Instagramu iz Brisela kako bi im čestitao praznik koji sutra Slavimo - Dan srpskog jedinstva.

- Nije bio lak dan u Briselu. U teškim i gotovo nemogućim uslovima neuspešan satanak. Sada smo došli u Budimpeštu na nekoliko sati. Čekaju me razgovori bugarskim premijerom, mađarskom predsednicom, i razume se mađarskim premijerom. Večeras, kasno, se vraćam u Beograd. Hoću da svim građanima Srbije čestitam praznik. Mi sutra slavimo Dan srpskog jedinstva - istakao je predsednik i dodao:

- Moramo da slavimo svoju zastavu, svoju crveno, plavo, belu trobojku. Moramo da slavimo naše pretke koji su nam ostavili našu otadžbinu da bismo umeli da cenimo budućnost naših potomaka zbog kojih sve radimo. Sve ono što smo prethodno uradili je samo prvo poluvreme, pred nama je drugo poluvreme velikih ekonomskih pobeda, nadam se ogromnog napretka a to možemo samo zajedno, ujedinjeni. Živela Srbija i naš narod!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja