OD NIŠA DO ISTANBULA ZA 5, A OD BEOGRADA ZA 7 SATI Vučić podelio SJAJNE vesti nakon sastanka sa Ursulom: Transportni projekti s EU
Foto: Nenad Kostić

"čuli smo ohrabrujuće reči"

OD NIŠA DO ISTANBULA ZA 5, A OD BEOGRADA ZA 7 SATI Vučić podelio SJAJNE vesti nakon sastanka sa Ursulom: Transportni projekti s EU

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je tokom posete predsednice Evropske komisije, Ursule fon der Lajen, u Beogradu podsetio na projekat pruge od Sofije do Istanbula, koji kad bude završen moći će od Niša do Istanbula da se stigne za pet sati, a od Beograda za sedam.

Naime, predsednik Vučić je posle sastanka sa Ursulom fon der Lajen istakao da su čuli ohrabrujuće vesti u planu za rast, te da je reč o velikim parama.

- Mi smo danas čuli ohrabrujuće reči predsednice Lajen u planu za rast ako se mi budemo držali svojih obaveza, a to su velike pare. Danas sa EU radimo mnogo važnih projekata, a dobro je i da ljudi u Srbiji znaju i za bespovratna sredstva, rekao je Vučić koji je naglasio da sve transportne projekte radimo sa EU.

Dodao je i da za par dana treba da bude završen interkonektor s Bugarskom, a da uskoro kreće i rad na putevima kod Dimitrovgrada uz podršku EU.

Podsetimo, predsednik Srbije dočekao je Ursulu fon der Lajen na beogradskom aerodromu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja