DA NIJE POLITIČAR, MOŽDA BI BIO GLUMAC! Ovakvog ga dosad niste videli! Izvukao fotke iz mladosti, da li ga prepoznajete (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

pogodite ko je

DA NIJE POLITIČAR, MOŽDA BI BIO GLUMAC! Ovakvog ga dosad niste videli! Izvukao fotke iz mladosti, da li ga prepoznajete (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Dobro vam je poznat, ali sudeći prema ovoj fotografiji, mnogi bi morali dobro da je prouče i zamisle se ne bi li otkrili identitet mladića sa slike.

U Srbiji je poznati političar, štaviše ministar, ali mnogi ne znaju da su mu u mladosti velike ljubavi bile gluma i pozorište, a ko zna šta bi bilo da nije završio fakultet koji je završio i ušao u političke vode - možda bi danas bio poznati glumac.

Goran Vesić
foto: Facebook Printscreen

U poslednje vreme često kači slike iz mladosti a među omiljenima su mu i one u uniforme što i ne čudi jer je rođen i rastao u oficirskoj JNA porodici. Rođen je u Kruševcu, odrastao u Kraljevu, mada je deo detinjstva proveo i u Mariboru, u Sloveniji, jer je vojska išla u prekomandu tamo gde joj se naredi.

Vojni rok je služio 1988. i 1989. godine pri Ratnom vazduhoplovstvu i protivvazdušnoj odbrani, kada je stekao i čin desetara. Najpre je bio raspoređen u Somboru, zatim u bazi Lučko kod Zagreba, a potom je prekomandovan u Komandu RV i PVO u Zemunu. Za vreme vojnog roka je uređivao i vojni vazduhoplovni časopis Krila armije.

Jeste li se dosad već setili o kome je reč?

Ako niste možda će vas podsetiti njegove slike iz mladosti...

Mlađi ga na mrežama znaju kao Sićve a stariji kao ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića.

Ono što mnogi ne znaju, a čega se Vesić rado seća iz mladosti jeste gluma u pozorištu. Tako se na Vikipediji može pročitati da je tokom školovanja bio član ansambla amaterskog pozorišta 14. oktobar u Kraljevu, od 1984. do 1988. godine.

Radio je kao novinar i urednik na lokalnoj radio-stanici.

Pravni fakultet u Beogradu upisao je 1988. godine.

Oženjen je a kad je reč o porodičnim fotografijama...

...najčešće se slika sa bratanicom Nađom na koju je izuzetno ponosan.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja