PRIŠTINA JE NASILNIČKO RAZMAŽENO DETE! Starović: Albanci veruju u "samoopredeljenje i nepovredivost granica", ali ne i za Srbe!
Foto: Beta

Državni sekretar u Ministarstvu odbrane

PRIŠTINA JE NASILNIČKO RAZMAŽENO DETE! Starović: Albanci veruju u "samoopredeljenje i nepovredivost granica", ali ne i za Srbe!

Politika -

Državni sekretar u ministarstvu odbrane Srbije Nemanja Starović kaže da Albanci na KiM veruju da imaju pravo na samoopredeljenje i nepovredivost granica, dok sa druge strane, Srbima to ne priznaju, i da međunarodna zajednica svojom podrškom neguje takav stav, prenosi Kosovo Online.

- Kosovski Albanci nekako veruju da imaju pravo na samoopredeljenje i nepovredivost granica. U isto vreme, oni nisu voljni da priznaju nepovredivost srpskih granica, kao ni pravo na samoopredeljenje Srba - naveo je Starović na društvenoj mreži "X".

Prema njegovim rečima, podrška međunarodne zajednice takvom stavu, rezultirala je političkom organizacijom koja liči na "razmaženo dete".

- U bilo kojoj drugoj situaciji, takvo licemerje bi bilo osuđeno, ali kada međunarodna zajednica tako dugo mazi i neguje takav stav svojom podrškom, to rezultira političkom organizacijom koja liči na nasilničko razmaženo derište - istakao je Starović.

Kurir.rs/Kosovo Online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track