KARADŽIĆ: TASTATURA MAFIJAŠČIĆI NE DIRAJTE PREDSEDNIKOVU PORODICU! Vučić je ljudina i svetski državnik, Srbi su zato blagosloveni!
Goran Karadžić na mitingu u Pirotu, Foto: 321 Srbija

oštra reakcija

KARADŽIĆ: TASTATURA MAFIJAŠČIĆI NE DIRAJTE PREDSEDNIKOVU PORODICU! Vučić je ljudina i svetski državnik, Srbi su zato blagosloveni!

Politika -

Član Srpske napredne stranke Goran Karadžić oštro je reagovao na seriju negativnih priloga koje je televizija N1 emituje o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Naime, podaci monitoringa izveštavanja tokom izborne kampanje otkrivaju da je N1 u svom izbornom programu, koji je trajao 92 sata, čak 69,95 odsto vremena, odnosno približno 65 sati, posvetila sadržaju koji negativno oslikava predsednika Aleksandra Vučića i listu koju predvodi.

Goran Karadžić i Aleksandar Vučić
Goran Karadžić i Aleksandar Vučićfoto: Privatna arhiva

Karadžić je izrazio nezadovoljstvo tvrdeći da su oni pristrasni i da predstavljaju pokušaj diskreditacije predsednika.

- Da li vas je bar i malo stid, mada znam da nije, al eto, bar da budem u startu uviđajan. Vi ste klasični samo i samo tastatura mafijaščići i veliki kvinslizi - prevedeno na srpski - izdajnička bagra - naveo je Karadžić i dodao:

- Sve ovo što pričate/pišete o Aleksandru Vučiću njemu nije toliki problem, jer stvarnost je suprotna i sve narod vidi, to ćete i vi shvatiti 17. decembra! Ali što dirate u porodice, ali i sve ono što je svakom normalnom čoveku sveto, eee tek ćete za to da vidite kako će vam srpski narod vratiti, upravo tog 17. decembra!

Karadžić ističe dalje:

- Neka mili Bog čuva pravog domaćina - ljudinu, svetskog državnika - istorijsku ličnost i našeg predsednika Aleksandra Vučića, jer Srbija i srpski rod jeste blagosloven što nam je baš on vođa i u sadašnjosti, ali i u sve naprednijoj budućnosti! - poručio je Karadžić:

- Uzdravlje, živeli i neka živi naša majka država Srbija, baš ovakvim Aleksandrovim vođenjem.

Kurir.rs/Presserbia

Bonus video:

03:14

PREDSEDNIK VUČIĆ JE NAJAVIO DA ĆE DO 2027. GODINE PROSEČNA PLATA BITI 1.400 EVRA, A MINIMALNA ZARADA 650 EVRA.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track