KURTI MOŽE DO SUTRA DA PODRŽAVA "SRBIJU PROTIV NASILJA"! Petković: Nema čestitog Srbina koji želi da razgovara sa njima!
Foto: Printscreen/Pink

saopštenje

KURTI MOŽE DO SUTRA DA PODRŽAVA "SRBIJU PROTIV NASILJA"! Petković: Nema čestitog Srbina koji želi da razgovara sa njima!

Politika -

Član predsedništva SNS, Petar Petković oglasio se odlaska dela opozicije na KiM.

- Đilasovi borci za takozvano nezavisno Kosovo danas su se u Gračanici proveli kao bosi po trnju jer nije bilo čestitog Srbina koji je želeo da se slika ili razgovara sa njima! - rekao je Petković u saopštenju.

Ističe da je ovo skupljanje jeftinih političkih poena s njiihove strane.

- Aleksić, Ćuta, Milivojević koji su od strane Đilasa poslati na ekskurziju po Kosovu i Metohiji da na muci srpskog naroda skupe neki jeftin politički poen i podrže Kurtijevu antisrpsku politiku dobili su od Srba ono što i zaslužuju - prezir i ignorisanje! - dodao je.

Odziv je bio malobrojan i oni koji su došli su dokazani izdajnici Srbije.

- Među jednocifrenim brojem onih koji su bili sa njima našao se i Srbin koji je prodao zemlju Albancima i to u najteže vreme za srpski narod - odmah posle 1999. godine - kazao je Petković.

Deo opozicije namerava da proda KiM, ističe Petković.

- To je, uz tzv. nezavisno Kosovo, politika za koji se Aleksić, Ćuta i Milivojević zalažu, da što više srpske zemlje pređe u ruke Albanaca, dok država Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem gradi nove kuće i stanove za naše ljude da podrži njihov ostanak i opstanak na ovim prostorima - napomenuo je.

- Zbog toga upravo Kurti i dozvoljava ulazak na KiM za Đilasove opozicionare ne bi li preko njih ostvario svoju ideju i san o obesrbljenom Kosovu i Metohiji, dok u isto vreme brani ulazak svim predstavnicima države Srbije - rekao je Petković i dodao:

- Može Kurti do sutra da podržava Đilasovu listu “Srbija protiv nasilja” i da im zahvaljuje za to što ne smeju da ga pomenu u svojim govorima, već po diktatu iz Prištine i stranih ambasada napadaju državu Srbiju i predsednika Vučića, Srbi će im odlučno odgovoriti 17. decembra apsolutnom podrškom svojoj državi i predsedniku Vučiću! - zaključio je.

Kurir.rs

Bonus video:

02:55

NOVA PROVOKACIJA: KURTI ODLAŽE ODLUKU O IZBORIMA 17. DECEMBRA! Srbi u strahu da neće moći da glasaju, OEBS pere ruke od svega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track