GORAN KARADŽIĆ: VUČIĆ JE BLAGOSLOVEN ZA SRPSKI NAROD! "Pozivam na nacionalno jedinstvo pod vođstvom predsednika Srbije!"
Foto: Privatna arhiva

puna podrška

GORAN KARADŽIĆ: VUČIĆ JE BLAGOSLOVEN ZA SRPSKI NAROD! "Pozivam na nacionalno jedinstvo pod vođstvom predsednika Srbije!"

Politika -

Goran Karadžić, član Srpske napredne stranke (SNS) i proslavljeni srpski košarkaš, izjavio je da je važno da se srpski narod ujedini pod vođstvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je, po njegovom mišljenju, istorijska ličnost koja radi za celovitu srpsku istoriju.

Goran Karadžić i Aleksandar Vučić
Goran Karadžić i Aleksandar Vučićfoto: Privatna arhiva

Karadžić je rekao da Vučić ne radi za sebe, niti za svoje najbliže, nego za srpski narod, koji je blagosloven što ima takvog predsednika.

Istakao da je nacionalno jedinstvo buduća priča pokreta koji je već osnovan, aludirajući na listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", koja je pobedila na nedavnim izborima. On je rekao da je emotivan, što je, kaže, sportisti i dozvoljeno, ali i objektivan i da stoji iza onoga što kaže i piše. Dodao da je Vučić uradio mnogo za srpsku istoriju, koja je bila ugrožena u prošlosti.

Uvek uz predsednika Vučića
Uvek uz predsednika Vučićafoto: TV Pink Printscreen

Karadžić je takođe naglasio da, iako se često diskutuje u materijalnom smislu, postoji dublja dimenzija u vođenju države, koja se tiče duhovnih i nacionalnih vrednosti. On je rekao da je Vučić svestan te dimenzije i da je zato uspešan u svojoj misiji.

Kurir.rs/Presserbia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track